Hospitering

Vi er svært glade for at så mange elevar frå ungdomsskulane på Søre Sunnmøre vél å besøke skulen vår i veke 47! Vi gler oss til å ta imot dykk! Både elevane og lærarane våre vil gjere sitt beste for å gi dykk eit godt innsyn i, og ei god oppleving av innhaldet i ein skuledag hjå oss.

Program:

Vi tek imot dykk den dagen de kjem med ein felles oppstart kl.9.15.

Etter ei kort økt (rundt 15 minutt) med informasjon, går de i samla flokk til det klasserom/verkstad de er oppsett på, saman med ein lærar frå programområde.

Matpause, kl. 11:30-12:00

Det er ikkje kantinedrift ved Ørsta vidaregåande skule. Alle må difor ta med matpakke og drikke.

Skuledagen vert avslutta kl.13.30 for alle som er på hospitering, uavhengig av utdanningsprogram. Ta med skriveutstyr!

Dei som treng verneutstyr, får låne det på skulen. Gjeld også kokkehatt og forstykke for dei som skal til Restaurant- og matfag.

Måndag 20.11:

Tysdag 21.11:

Onsdag 22.11:

Restaurant- og matfag møter i Auditoriet på D-bygget.

Teknologi og industrifag- møter på klasserom D61 på D-bygget.

Torsdag 23.11:

Helse- og oppvekstfag møter i Auditoriet på D-bygget.

Teknologi og industrifag- møter på klasserom D61 på D-bygget.

Fredag 24.11:

Teknologi og industrifag møter på klasserom D61 på D-bygget.

Vi ynskjer dykk varmt velkomne til den yrkesretta skulen vår, og håper at dette vert ein motiverande og lærerik dag!

Målet vårt er rett elev på rett plass!

Med helsing

Ørsta vidaregåande skule

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.