Informasjon om studietilbod 2020/2021

Vi ynskjer foreldra/føresette til 10.- klassingane hjarteleg velkomne til informasjonsmøte.

TORSDAG 9. JANUAR 2020 KL 18.00.

Nye rutetider for buss og ferje frå 01.01.2020

Det blir endringar i rutetider frå nyttår av. Endringane skjer pga nye rutetider på ferjene Festøya-Solevåg og Volda-Folkestad, noko som igjen betyr endring på ferjestrekninga Volda-Lauvstad (10 minutts justering om ettermiddagen).

Vellukka Innovasjonscamp!

Det vart ein svært vellukka dag med Innovasjonscamp ved Ørsta vidaregåande skule, onsdag 04. desember 2019. Elevane fekk nytte kreativiteten sin på tvers av fagområder som vi har ved skulen. Alt i alt ein flott og inspirerande dag.

Ein heil dag med nyskaping og 150 unge entreprenørar

Etter braksuksessen i fjor, arrangerar Ørsta vidaregåande skule onsdag 4. desember 2019, på nytt innovasjonscamp for alle VG2-klassene ved skulen. Campen er eit samarbeid med Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal og lokalt næingsliv.

Båtbesøk ved VG1 TIP

Onsdag 27. november var ei klasse i frå VG1 TIP og besøkte ein trålar/snurperbåt ute på Mjølstadneset i Herøy, der fekk vi ei detaljert omvisning av Pål Cato Reite som er kaptein ombord i båten Eros.

Både å bygge båtar, produsere utstyr og styre ein båt kan vere aktuelle læreområder for VG1 TIP-elevane.

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2019-2020

Evalueringa blir gjennomført i klassens time, eller på andre tidspunkt der basisgruppene er samla.

Hospitering 2019 vel gjennomført!

Denne veka har vi hatt 270 elevar på hospitering med oss på dei ulike yrkesfagprogramma vi tilbyr ved skulen.

Det er klart for hospitering!

Ynskjer over 270 elevar velkomne til hospitering.

Vi er svært glade for at eit rekordstort antal tiandeklassingar frå ungdomsskulane på Søre Sunnmøre, vel å hospitere ved dei ulike programområda våre i veke 47!

Informasjon om elevundersøking

I veke 43 og 44 blir den årlege elevundersøkinga avholdt for alle klasser ved Ørsta vidaregåande skule.

Sjå vedlegg i menyen som heiter dokument til høgre for meir informasjon om undersøkinga.

Informasjon om skuleprogrammet VIP

Rettleiing og informasjon om psykisk helse i veke 43