Viktig informasjon om skuleskyss

Her kjem viktig informasjon frå fylket om skuleskysskort for alle elevar, både tidlegare og komande.

Viktig informasjon om inntak til skuleåret 2019/2020

Viktig informasjon i forbindelse med inntak til videregående opplæring skoleåret 2019/2020.

Viktig informasjon om skuleskysskort

Skuleskysskorta som elevane allereie har skal nyttast til kommande skuleår.

Nordfjordelevar søkjer seg til Ørsta vidaregåande skule

Fleire tiandeklassingar frå Hornindal har denne vinteren vore på besøk ved Ørsta vidaregåande skule, og ynskjer seg skuleplass hjå oss.

FN-rollespel ved VG2-elevar

Krisa i Jemen er av FN rekna som den største humanitære katastrofa i verda. 22,2 millionar innbyggjarar treng humanitær hjelp og for 11,3 millioner menneske er behovet akutt.

Torsdag 14. februar 2019 gjorde vi kulturhuset i Ørsta om til FNs hovedkvarter i New York. VG2-elevane ved Ørsta vidaregåande skule møtte som delegatar for FNs sikkerheitsråd.

Fylkesmeisterskap i køyretøyfaget

Torsdag 14. februar 2019 gjekk fylkesmeisterskapet for TIP-fag. Elevar frå heile fylket konkurrerte i maskineringsfag, sveisefag, industrimekanikarfaget og køyretøyfaget av stabelen ved Romsdal vidaregåande skule.

Informasjon om UNGDATA-undersøking 2019

I menyen til høgre finn du meir informasjon til føresette og ungdom om UNGDATA-undersøkinga 2019.

INFORMASJON OM STUDIETILBOD VED ØRSTA VIDAREGÅANDE SKULE

Vi ynskjer foreldra/føresette til 10.- klassingane hjarteleg velkomne til informasjonsmøte TORSDAG 10. JANUAR 2019 KL. 18.00

Nytt elev- og lærlingombod i Møre og Romsdal

Anita Alnes Solevåg er nytt elev- og lærlingombod. Ho er også mobbeombod for alle i vidaregåande opplæring.

Undervisningsevalueringa 2018

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-19