No kan du søkje om skuleskyss på internett!

Er du 10. klassing eller skal halde fram ved Ørsta vidaregåande skule til hausten?

Alle som har rett til fri skuleskyss må søkje via internett. På denne måten registrerar du deg for elektronisk skuleskysskort til hausten.

40 elevar har vore på utplassering i Spania

Vi får støtte til å drive med dette viktige arbeidet gjennom SiU (Senter for internasjonalisering i utdanninga) og EU-organisasjonen Erasmus+.

I år reiste 40 elevar og 10 følgjepersonar til Alicante i Spania. Målet med reisa var utplassering i bedrifter på den spanske solkysten.

"Ei oppleving for livet!"

Eit reisebrev frå Costa Blanca, Spania

Ny samarbeidspartner med Ørsta vidaregåande skule

Tækniskóllinn, Reykjavik ny samarbeidspartner innom SIU Erasmus+ med Ørsta vidaregåande skule

Velkomen til opning av handverksbutikk ved Ørsta vidaregåande skule

I dei tidlegare kantinelokala på A-bygget ved Ørsta vidaregåande skule, held ein no på å ferdigstille "elev-handverksbutikken" til opning torsdag 8.februar 2018 kl. 10.00.

Miljøtiltak for elevar på Ørsta vidaregåande skule

Miljøtiltaket er for alle elevane ved skulen, og særskilt for hybelbuarar og fleirspråklege elevar. Laila Mo og Rune Homlong har hovudansvaret. Miljøtiltaket skal vere kvar torsdag til og med 14.des.frå 13.30-15.30

Ei veke med fokus på tankar og kjensler

Ørsta vidaregåande skule arrangerte i førre veke VIP-veke for 7. året på rad.

Søk om stipend før 15. November

Husk å søkje om stipend

Søk innan 15. november viss du vil ha støtte frå Lånekassen for haustsemesteret 2017. Her ser du kor mykje du kan få.

Foreldremøte onsdag 6.9.

Foreldremøte onsdag: for vg1 føresette kl.18:00 og for vg2 føresette kl. 19:00.

Skyss og PC-ordning

På fylket sine sider kan du gjere nødvendige val for din skule i forbindelse med skulestart.