Nordfjordelevar søkjer seg til Ørsta vidaregåande skule

Fleire tiandeklassingar frå Hornindal har denne vinteren vore på besøk ved Ørsta vidaregåande skule, og ynskjer seg skuleplass hjå oss.

FN-rollespel ved VG2-elevar

Krisa i Jemen er av FN rekna som den største humanitære katastrofa i verda. 22,2 millionar innbyggjarar treng humanitær hjelp og for 11,3 millioner menneske er behovet akutt.

Torsdag 14. februar 2019 gjorde vi kulturhuset i Ørsta om til FNs hovedkvarter i New York. VG2-elevane ved Ørsta vidaregåande skule møtte som delegatar for FNs sikkerheitsråd.

Fylkesmeisterskap i køyretøyfaget

Torsdag 14. februar 2019 gjekk fylkesmeisterskapet for TIP-fag. Elevar frå heile fylket konkurrerte i maskineringsfag, sveisefag, industrimekanikarfaget og køyretøyfaget av stabelen ved Romsdal vidaregåande skule.

Informasjon om UNGDATA-undersøking 2019

I menyen til høgre finn du meir informasjon til føresette og ungdom om UNGDATA-undersøkinga 2019.

INFORMASJON OM STUDIETILBOD VED ØRSTA VIDAREGÅANDE SKULE

Vi ynskjer foreldra/føresette til 10.- klassingane hjarteleg velkomne til informasjonsmøte TORSDAG 10. JANUAR 2019 KL. 18.00

Nytt elev- og lærlingombod i Møre og Romsdal

Anita Alnes Solevåg er nytt elev- og lærlingombod. Ho er også mobbeombod for alle i vidaregåande opplæring.

Undervisningsevalueringa 2018

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-19

Hospitering 2018

Vi ynskjer over 250 elevar velkomne til hospitering!

Vi er svært glade for at så mange tiandeklassingar frå ungdomsskulane på Søre Sunnmøre vel å hospitere ved dei ulike programområda våre i veke 47, 19. - 23. november 2018!

Innovasjonscamp 2018

I morgon, onsdag 31.oktober, vert det for fyrste gong arrangert innovasjonscamp i samarbeid med Ungt Entrepenørskap ved skulen vår. Campen er for alle VG2-elevane. Dagen vil i tillegg til å gi elevane opplæring i entreprenørskap, vere fagdag i norsk og samfunnsfag.

Informasjon om Elevundersøkinga

Informasjon til foreldre og føresette om Elevundersøkinga