Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Restaurant og mat

Restaurant- og matfag

Restaurant- og matfag danner grunnlag for utdanning til mange spennande yrker i mellom anna hotell- og restaurantnæring, institusjonar og næringsmiddelindustrien, men også til arbeid i bedrifter som produserar kjøtt-, fiske-, drikke-, bake- og matvarer. Dette er yrker det er stor etterspørsel etter!

Ulike moglegheiter etter VG1 Restaurant- og matfag:
VG2   VG3/Bedriftsopplæring
Fiske og fangst*   Naturbruk (VG3)*
    Fiske og fangst (2 år opplæring i bedrift)
IKT-servicefag*   IKT-servicefaget (2 år opplæring i bedrift)
Kokk- og servitørfag   Institusjonskokkfaget (2 år oppløring i bedrift)
    Kokkfaget (2 år opplæring i bedrift)
    Servitørfaget (2 år opplæring i bedrift)
 Matfag*   Bakarfaget (2 år opplæring i bedrift)
    Butikkslaktarfaget (2 år opplæring i bedrift)
    Industriell matproduksjon (2 år opplæring i bedrift)
    Kjøttskjerarfaget (2 år opplæring i bedrift)
    Konditorfaget (2 år opplæring i bedrift)
    Pølsemakarfaget (2 år opplæring i bedrift)
    Sjømathandlarfaget (2 år opplæring i bedrift)
    Sjømatproduksjonfaget (2 år opplæring i bedrift)
    Slaktarfaget (2 år opplæring i bedrift)
    Påbygging til generell studiekompetanse (VG3)*

*VG2-retningar som vi ikkje tilbyr. 

*VG3-retningar som vi ikkje tilbyr. 

Kontaktpersonar

Ann Kathrin G Sætre Ann Kathrin G Sætre
Fagleder
71 28 24 14 /
Mob. 971 28 151
Send e-post