Besøk frå ungdomsskulen

GRÜNDERCAMP – Eit samarbeid mellom skule og næringsliv,

og trening i problemløysing ved hjelp av kreativitet og nytenking.

Restaurant og matfag på karrieredagane i Volda 2015

Fole kjekke dagar og knall flinke elevar :)

Link til video

Karrieredagane 2015

Årests karrieredagar vart avvikla 23 og 24 september i Voldahallen. Arrangementet gjer det mogleg for vidaregåande skular, opplæringskontor, høgskular og arbeidsliv i privat og offentleg sektor, å vise seg fram for 10-klassingane. Elevane fekk både opplevingar og smakebitar av utdannings- og yrkesvegar I Møre og Romsdal.

VIP, hospitering & karrieredagar

VIP psykisk helse i veke 42 - fellessamling 13.oktober i samfunnshuset frå kl 9-11 for alle VG1 elevar og lærarar/kontaktlærarar- Klasseromsbesøk i same veka torsdag og fredag i lag med våre samarbeidspartar frå fleire nivå, BUP, DPS, Kommunal psykiatriteneste i kommunane, helsestasjon og rus tenesta.

Karrieredagane 2015 på Søre Sunnmøre i veke 39- 23. og 24. september

Hospitering for 10. klassinagane på Ørsta vgs  i heile veke 47

Glutenfri kveld

Av og til er vegen kort frå tanke til handling. Bakeleiar Hjørdis Almelid Vikenes i Norsk cøliakiforening tenkte at det kunne ha vore kjekt med ein glutenfri dag på folkebiblioteket i Ørsta. Biblioteksjef Birgitt Barstad Sørheim svarte ja med ein gong ho vart spurt, og det same gjorde kokk Trond Urkegjerde hjå restaurant og matfag hjå Ørsta vidaregåande skule. Torsdag 17. september om kvelden vert fellesprosjektet ein røyndom.

Læringsøkt ved Lødøysteinen

I går har Vg1 Helse- og oppvekstfag har hatt ei læringsøkt ved Lødøysteinen i Skorgeura, heilt i tråd med skulen sin visjon: "Meistring gjennom aktivitet og utforsking".

Fjelldag-2015

I morgon blir det fjelldag for elevane ved Ørsta vgs. Alle møter 0810 på sitt klasserom for registrering.

Erna Solberg overleverte fagbrev til tidlegare elevar på Ørsta vgs

Ørsta vidaregåande skule ønsker å gratulere tidlegare elevar på vg2 Helsearbeiderfag med vel gjennomført lærlingtid og fagprøve «Bestått meget godt»! Vi syns det er ekstra kjekt at dei fekk fagbrevet overlevert av statsminister Erna Solberg! Gratulerer så masse, og lykke til i det viktige arbeidet som gode fagarbeidarar!

Lenkje til nyhenda på www.orsta.kommune.no

Velkomen til nytt skuleår

Alle elevar møter 17. august kl 10:00 ved A-bygget.  Sjå kart her.

Her kan du lese velkomstbrevet.

Fotokurs

Fredag 22.mai hadde vi besøk av fotografen Tonje Sætre Indrearne på HO.