Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

VG2 Kokk og servitørfag lagar jubileumsmeny

3 rettars jubileumsmeny til 50 personar.

Førre helg fekk elevar frå VG2 kokk- og servitør prøvt ut og testa teori til praksis. I høve eit jubileum på Vassenden valte dei ta på seg oppdraget med å lage ein 3 rettars jubileumsmeny. 

https://youtu.be/AGzzCGGeovU

Les meir

VGSpilot - Båten og mennesket

Måndag 01.02.16 kjem workshopen Båten og mennesket til Ørsta vidaregåande skule. Det vert kulturformidling i praksis. Elevane på Vg1 Design og handverk, vg 1 Bygg og vg2 bygg skal delta,- og temaet er båtbygging. Slik ein har gjort det heilt frå middelalderen fram til no....Vi vil på sett og vis vere prøveklutar for arrangøren då vi er den første skulen som er med på dette! Kultursekken og Sunnmøre museum er arrangør.Les meir på: http://www.kultursekken.no/institusjon_5780/produksjon_17316

Les meir

Informasjonsmøte for foreldre/føresette til 10.klassingane

Vi ynskjer foreldre/føresette til 10.klassingane hjarteleg velkomne til informasjonsmøte tysdag 12.januar kl. 18:00.

Merk: Heile brevet kan lastast ned frå linken på høgresida.

Les meir

Julebord for føresette på Restaurant og Matfag på Ørsta vidaregåande skule

Onsdag inviterte elevane føresette på eit sosialt og smaksrikt førjulsarrangement.

Her er ein film frå arrangementet

Les meir

Prosjekt julestemning

Ta turen ut i sentrum i dag og opplev herlege smakar av jul! For i gågata i Ørsta sentrum har no Restaurant og Matfag og VG2 Kokk og Servitør julebutikk .

Les meir

Fagdag innan institusjonskjøkken

Onsdag 25.november vart det på Ørsta vidaregåande skule arrangert ein stor institusjonskjøkken fagdag.Eit samarbeid mellom Institusjonskjøkkenleiararane på Søre Sunnmøre, Helse Møre og Romsdal, Restaurant og Matfag på Ørsta vgs.

Les meir

Utprøvingsdagar på Ørsta vidaregåande i veke 47.

Vi er svært glade for at så mange elevar frå ungdomsskulane på Søre Sunnmøre vel å besøke skulen vår i veke 47. Vi gled oss til å ta imot dykk, og våre lærarar vil gjere sitt ytterste for å gi dykk innsyn og oppleving av innhaldet i ein skuledag. Vi er glad for å kunne meddele at vi tek i mot elevar alle dagar heile veka til våre program.

Les meir

Halloween

Elevane på Ørsta vidaregåande har hatt skumle ting på gang i veka som var....
Det vart nemleg "Skremande god mat og mange skumle kostymer" då Restaurant og Matfag og Helse- og Oppvekstfag arrangerte Halloween.

Trykk på lenkja for å kome til artikkelen.

Les meir

Hospitering

I veke 47 er det hospitering ved Ørsta vgs ! Vi får besøk av spente 10.klassingar, som får velje nokre programområde dei vil besøke. Ta dei godt imot. 

Les meir