Utprøvingsdagar på Ørsta vidaregåande i veke 47.

Vi er svært glade for at så mange elevar frå ungdomsskulane på Søre Sunnmøre vel å besøke skulen vår i veke 47. Vi gled oss til å ta imot dykk, og våre lærarar vil gjere sitt ytterste for å gi dykk innsyn og oppleving av innhaldet i ein skuledag. Vi er glad for å kunne meddele at vi tek i mot elevar alle dagar heile veka til våre program.

Halloween

Elevane på Ørsta vidaregåande har hatt skumle ting på gang i veka som var....
Det vart nemleg "Skremande god mat og mange skumle kostymer" då Restaurant og Matfag og Helse- og Oppvekstfag arrangerte Halloween.

Trykk på lenkja for å kome til artikkelen.

Hospitering

I veke 47 er det hospitering ved Ørsta vgs ! Vi får besøk av spente 10.klassingar, som får velje nokre programområde dei vil besøke. Ta dei godt imot.

Besøk frå ungdomsskulen

GRÜNDERCAMP – Eit samarbeid mellom skule og næringsliv,

og trening i problemløysing ved hjelp av kreativitet og nytenking.

Restaurant og matfag på karrieredagane i Volda 2015

Fole kjekke dagar og knall flinke elevar :)

Link til video

Karrieredagane 2015

Årests karrieredagar vart avvikla 23 og 24 september i Voldahallen. Arrangementet gjer det mogleg for vidaregåande skular, opplæringskontor, høgskular og arbeidsliv i privat og offentleg sektor, å vise seg fram for 10-klassingane. Elevane fekk både opplevingar og smakebitar av utdannings- og yrkesvegar I Møre og Romsdal.

VIP, hospitering & karrieredagar

VIP psykisk helse i veke 42 - fellessamling 13.oktober i samfunnshuset frå kl 9-11 for alle VG1 elevar og lærarar/kontaktlærarar- Klasseromsbesøk i same veka torsdag og fredag i lag med våre samarbeidspartar frå fleire nivå, BUP, DPS, Kommunal psykiatriteneste i kommunane, helsestasjon og rus tenesta.

Karrieredagane 2015 på Søre Sunnmøre i veke 39- 23. og 24. september

Hospitering for 10. klassinagane på Ørsta vgs  i heile veke 47

Glutenfri kveld

Av og til er vegen kort frå tanke til handling. Bakeleiar Hjørdis Almelid Vikenes i Norsk cøliakiforening tenkte at det kunne ha vore kjekt med ein glutenfri dag på folkebiblioteket i Ørsta. Biblioteksjef Birgitt Barstad Sørheim svarte ja med ein gong ho vart spurt, og det same gjorde kokk Trond Urkegjerde hjå restaurant og matfag hjå Ørsta vidaregåande skule. Torsdag 17. september om kvelden vert fellesprosjektet ein røyndom.

Læringsøkt ved Lødøysteinen

I går har Vg1 Helse- og oppvekstfag har hatt ei læringsøkt ved Lødøysteinen i Skorgeura, heilt i tråd med skulen sin visjon: "Meistring gjennom aktivitet og utforsking".

Fjelldag-2015

I morgon blir det fjelldag for elevane ved Ørsta vgs. Alle møter 0810 på sitt klasserom for registrering.