Informasjonsmøte for foreldre/føresette til 10.klassingane

Vi ynskjer foreldre/føresette til 10.klassingane hjarteleg velkomne til informasjonsmøte tysdag 12.januar kl. 18:00.

Merk: Heile brevet kan lastast ned frå linken på høgresida.

Julebord for føresette på Restaurant og Matfag på Ørsta vidaregåande skule

Onsdag inviterte elevane føresette på eit sosialt og smaksrikt førjulsarrangement.

Her er ein film frå arrangementet

Prosjekt julestemning

Ta turen ut i sentrum i dag og opplev herlege smakar av jul! For i gågata i Ørsta sentrum har no Restaurant og Matfag og VG2 Kokk og Servitør julebutikk .

Fagdag innan institusjonskjøkken

Onsdag 25.november vart det på Ørsta vidaregåande skule arrangert ein stor institusjonskjøkken fagdag.Eit samarbeid mellom Institusjonskjøkkenleiararane på Søre Sunnmøre, Helse Møre og Romsdal, Restaurant og Matfag på Ørsta vgs.

Utprøvingsdagar på Ørsta vidaregåande i veke 47.

Vi er svært glade for at så mange elevar frå ungdomsskulane på Søre Sunnmøre vel å besøke skulen vår i veke 47. Vi gled oss til å ta imot dykk, og våre lærarar vil gjere sitt ytterste for å gi dykk innsyn og oppleving av innhaldet i ein skuledag. Vi er glad for å kunne meddele at vi tek i mot elevar alle dagar heile veka til våre program.

Halloween

Elevane på Ørsta vidaregåande har hatt skumle ting på gang i veka som var....
Det vart nemleg "Skremande god mat og mange skumle kostymer" då Restaurant og Matfag og Helse- og Oppvekstfag arrangerte Halloween.

Trykk på lenkja for å kome til artikkelen.

Hospitering

I veke 47 er det hospitering ved Ørsta vgs ! Vi får besøk av spente 10.klassingar, som får velje nokre programområde dei vil besøke. Ta dei godt imot.

Besøk frå ungdomsskulen

GRÜNDERCAMP – Eit samarbeid mellom skule og næringsliv,

og trening i problemløysing ved hjelp av kreativitet og nytenking.

Restaurant og matfag på karrieredagane i Volda 2015

Fole kjekke dagar og knall flinke elevar :)

Link til video

Karrieredagane 2015

Årests karrieredagar vart avvikla 23 og 24 september i Voldahallen. Arrangementet gjer det mogleg for vidaregåande skular, opplæringskontor, høgskular og arbeidsliv i privat og offentleg sektor, å vise seg fram for 10-klassingane. Elevane fekk både opplevingar og smakebitar av utdannings- og yrkesvegar I Møre og Romsdal.