Busskort

Busskort til elevar

Orienteringsmøter for foreldre/føresette onsdag 14.september

Komande onsdag vert det orienteringsmøter for alle vg1 og vg2-elevane sine foreldre/føresette.

Husk å lese om dei nye fråværsreglane!

Det er komen nye reglar om fråvær som trer i kraft frå 01. august 2016

Skulestart 2016

Skulestart for elevane i den vidaregåande skulen i Møre og Romsdal er måndag 22. august.

3AUA i Hannover, Tyskland.

Denne veka har elevane i 3AUA vore på automasjonsmesse i Hannover, Tyskland.

Aktivitetsdag

Vg1 helse- og oppvekstfag har arbeidd med temaet "aktivitetar for folk med nedsett funksjonsevne" og fått informasjon frå Hamna dagsenter, Møteplassen aktivitetssenter og Furene AS. Elevane har planlagt og gjennomført rollespel med aktivitetar tilpassa brukarar med behov for tilrettelegging/oppfølging. I tillegg har studentar frå Høgskulen i Volda hatt ei pedagogisk dramaførestilling om "einsemd blant eldre".

Sommarjobb i Sverige, Danmark, Åland, Finland, Grønland, Færøyene eller Island.

Det er den perfekte sommerjobben for deg som vil oppleve et annet land i sommer og samtidig tjene penger!

Næringskonferansen 17. mars

Her er litt om denne vekas aktivitet. Næringskonferansen på Søre Sunnmøre.

Eit fantastisk arrangement å få vere med å bidra på!

Open dag 2016

Har du tenkt på kva akkurat DU har tenkt å utdanne deg til? Onsdag 09.03.16 hadde Ørsta vgs besøk av 9. klassingane i Volda og Ørsta. Elevane fekk innblikk og mange gode opplevingar om korleis det kan vere å vere elev ved Ørsta vgs. Open dag er eit svært viktig arrangement med tanke på val av framtidig utdanning og yrke og det vart ein veldig kjekk dag for alle! Sjå fleire bilete på facebooksida til Ørsta vgs: http://on.fb.me/1M8tD84

VG2 Kokk og servitørfag lagar jubileumsmeny

3 rettars jubileumsmeny til 50 personar.

Førre helg fekk elevar frå VG2 kokk- og servitør prøvt ut og testa teori til praksis. I høve eit jubileum på Vassenden valte dei ta på seg oppdraget med å lage ein 3 rettars jubileumsmeny.