Livsglede for eldre

Helse- og oppvekstfag ved Ørsta Vidaregåande skule inviterar eldre i Ørsta kommune til å kome på besøk.

Hospitering for 10. klassingar

Hospiteringa for 10. klassingar på Sunnmøre er no open for påmelding.

Orientering til foreldre/føresette

Den 14. september blei det avholdt orienteringsmøte for foreldre/føresette, både på VG1 og VG2.

Fjelldag

Tirsdag, 13.09.2016, hadde skulen fjelldag til Helgehornet.

Busskort

Busskort til elevar

Orienteringsmøter for foreldre/føresette onsdag 14.september

Komande onsdag vert det orienteringsmøter for alle vg1 og vg2-elevane sine foreldre/føresette.

Husk å lese om dei nye fråværsreglane!

Det er komen nye reglar om fråvær som trer i kraft frå 01. august 2016

Skulestart 2016

Skulestart for elevane i den vidaregåande skulen i Møre og Romsdal er måndag 22. august.

3AUA i Hannover, Tyskland.

Denne veka har elevane i 3AUA vore på automasjonsmesse i Hannover, Tyskland.

Aktivitetsdag

Vg1 helse- og oppvekstfag har arbeidd med temaet "aktivitetar for folk med nedsett funksjonsevne" og fått informasjon frå Hamna dagsenter, Møteplassen aktivitetssenter og Furene AS. Elevane har planlagt og gjennomført rollespel med aktivitetar tilpassa brukarar med behov for tilrettelegging/oppfølging. I tillegg har studentar frå Høgskulen i Volda hatt ei pedagogisk dramaførestilling om "einsemd blant eldre".