Hola frå Spania!

No har elevane vore i Spania i ei og ei halv veke.

Dei trivst godt på praksisplassane sine, og gjer ein framifrå jobb i bedriftene dei er utplasserte i.

Utstilling ved Aune Sand

Bra start på veka med utstilling ved Aune Sand!

Internasjonalisering

Tysdag, 28.03.2017, blei det holdt informasjonsmøte om internasjonaliseringa til føresette.

Open dag

Mandag, 13. Mars 2017, var det klart for open dag ved Ørsta vidaregåande skule.

Restaurant- og matfag - tenk at kunnskap kan smake så bra!

Etter to kulinariske og kreative år er elevane ved restaurant- og matfag særs ettertrakta i Noregs største bransjar.

Automasjon - ei fagutdanning med mange moglegheiter

Eit inspirerande besøk på VG3 Automasjon har gjort oss nyskjerrige på kva denne fagretniga kan opne framtida for

Vi har vore på besøk på VG2 Køyretøy

Vi tok oss ein tur inn i verkstaden til VG2 Køyretøy og fekk eit innblikk i den aktive skulekvardagen deira.

Bygg- og anleggsteknikk - ei fagretning med mange val

Vi tok oss ein tur ned på verkstaden til bygg- og anleggsteknikk, for å få sjå korleis dei har det og kva dei styrar med i skulekvardagen sin.

Informasjonsmøte

Tysdag 10.januar Kl. 18:00 - 18:45

Auditoriet på D-bygget

Peparkakeby

Restaurant- og matfag inviterte i år elevane på Ørsta vgs til å lage og stille ut peparkakehus til årets peparkakeby.