Ny samarbeidspartner med Ørsta vidaregåande skule

Tækniskóllinn, Reykjavik ny samarbeidspartner innom SIU Erasmus+ med Ørsta vidaregåande skule

Velkomen til opning av handverksbutikk ved Ørsta vidaregåande skule

I dei tidlegare kantinelokala på A-bygget ved Ørsta vidaregåande skule, held ein no på å ferdigstille "elev-handverksbutikken" til opning torsdag 8.februar 2018 kl. 10.00.

Miljøtiltak for elevar på Ørsta vidaregåande skule

Miljøtiltaket er for alle elevane ved skulen, og særskilt for hybelbuarar og fleirspråklege elevar. Laila Mo og Rune Homlong har hovudansvaret. Miljøtiltaket skal vere kvar torsdag til og med 14.des.frå 13.30-15.30

Ei veke med fokus på tankar og kjensler

Ørsta vidaregåande skule arrangerte i førre veke VIP-veke for 7. året på rad.

Søk om stipend før 15. November

Husk å søkje om stipend

Søk innan 15. november viss du vil ha støtte frå Lånekassen for haustsemesteret 2017. Her ser du kor mykje du kan få.

Foreldremøte onsdag 6.9.

Foreldremøte onsdag: for vg1 føresette kl.18:00 og for vg2 føresette kl. 19:00.

Skyss og PC-ordning

På fylket sine sider kan du gjere nødvendige val for din skule i forbindelse med skulestart.

Velkomen til skulen vår!

Eit nytt skuleår skal til å starte, og vi er klare til å ta i mot alle som skal gå VG1, VG2 eller VG3.

Informasjon frå Lånekassen om skuleåret 2017/2018

Hola frå Spania!

No har elevane vore i Spania i ei og ei halv veke.

Dei trivst godt på praksisplassane sine, og gjer ein framifrå jobb i bedriftene dei er utplasserte i.