Bedriftsbesøk hjå Ulstein verft

Fredag 31.01 har 2INA og 2INB vore på besøk hjå Ulstein verft.

Nye arbeidskle frå bilbransjen

Fleire lokale verksemder innan bilbransjen tenkte kreativt og spanderte arbeidsbukser, genserar og huer på elevane ved Ørsta vidaregåande.

Informasjonsmøte

Informasjonsmøte om utdanningstilbod 2014/2015

Kva skal du bli?

Har du tenkt på kva akkurat DU har tenkt å utdanne deg til?

"Jag tyckte boken var bättre än filmen"

Denne veka har Ørsta vidaregåande besøk av Thomas «Håkki» Erikson, med framsyninga: "Jag tyckte boken var bättre än filmen”.Det var svært god stemning i salen, og Thomas greidde verkeleg å engasjere elevane!

Besøk av rekruteringspatrulja 30.01.2012

Måndag 30.januar hadde dei to helse-og sosialfagklassene ved skulen besøk av rekruteringspatrulja, ved Camilla Kleppe Eidså og Yvonne Skjåstad. Desse jentene reiser rundt og informerer om Aksjon helsefagarbeidar!

Nytt tilbod frå Kultursekken

Torsdag 26. januar kjem Bust da Breakz til Ørsta kulturhus kl. 12.00. Dette er eit tilbod til alle elevane på Ørsta vidaregåande skule.

Ny traktor til VG2 ARA

Arbeidsmaskiner har fått "ny" traktor! If- Skadeforsikring overrekte ein New Holland TL 90. Traktoren har vore utsett for skade, men den vil vere særs nyttig i undervisninga. Gleda var stor blandt elevar og lærarar, då takstmann Frode Ramsvik i If- skadeforsikring og Frode Tømmerbakk overrekte traktoren.