Konsert

Mandag 6.januar besøkte Steinar Raknes Ørsta vidaregåande skule med konserten "Stillhouse".

Bedriftsbesøk hjå Rolls Royce i Ulsteinvik

Tysdag 04.02.14 var industriteknologiklassene på besøk hos Rolls - Royce Marine i Ulsteinvik.

Bedriftsbesøk hjå Ulstein verft

Fredag 31.01 har 2INA og 2INB vore på besøk hjå Ulstein verft.

Nye arbeidskle frå bilbransjen

Fleire lokale verksemder innan bilbransjen tenkte kreativt og spanderte arbeidsbukser, genserar og huer på elevane ved Ørsta vidaregåande.

Informasjonsmøte

Informasjonsmøte om utdanningstilbod 2014/2015

Kva skal du bli?

Har du tenkt på kva akkurat DU har tenkt å utdanne deg til?

"Jag tyckte boken var bättre än filmen"

Denne veka har Ørsta vidaregåande besøk av Thomas «Håkki» Erikson, med framsyninga: "Jag tyckte boken var bättre än filmen”.Det var svært god stemning i salen, og Thomas greidde verkeleg å engasjere elevane!

Besøk av rekruteringspatrulja 30.01.2012

Måndag 30.januar hadde dei to helse-og sosialfagklassene ved skulen besøk av rekruteringspatrulja, ved Camilla Kleppe Eidså og Yvonne Skjåstad. Desse jentene reiser rundt og informerer om Aksjon helsefagarbeidar!