Ørsta vgs på Facebook

Ørsta vgs har fått ein offisiell profil på Facebook. Lik oss gjerne på:

Ein blomstrande dag!

7 elevar frå Borgund vgs og 9 elevar frå  Sykkylven vidaregåande var på besøk i dag. Elevane blei inviterte til blomsterlinja,  og fekk ei innføring i kva det vil seie å vere ein blomsterdekoratør.

Besøk frå Ørsta Ungdomskule

Tysdag 21.01 var Blomsterdekoratørlinja heldige å få besøk av sju lærevillige elevar frå Ørsta ungdomskule. Dei går i 8. klasse, og har akkurat starta med Arbeidslivsfaget. Faget skal gi elever som ynskjer det større moglegheit til å arbeide praktisk, og prøve ut sine interesser for yrkesfagleg opplæring.

Tonje Sætre Indrearne

Konsert

Mandag 6.januar besøkte Steinar Raknes Ørsta vidaregåande skule med konserten "Stillhouse".

Bedriftsbesøk hjå Rolls Royce i Ulsteinvik

Tysdag 04.02.14 var industriteknologiklassene på besøk hos Rolls - Royce Marine i Ulsteinvik.

Bedriftsbesøk hjå Ulstein verft

Fredag 31.01 har 2INA og 2INB vore på besøk hjå Ulstein verft.

Nye arbeidskle frå bilbransjen

Fleire lokale verksemder innan bilbransjen tenkte kreativt og spanderte arbeidsbukser, genserar og huer på elevane ved Ørsta vidaregåande.

Informasjonsmøte

Informasjonsmøte om utdanningstilbod 2014/2015

Kva skal du bli?

Har du tenkt på kva akkurat DU har tenkt å utdanne deg til?

"Jag tyckte boken var bättre än filmen"

Denne veka har Ørsta vidaregåande besøk av Thomas «Håkki» Erikson, med framsyninga: "Jag tyckte boken var bättre än filmen”.Det var svært god stemning i salen, og Thomas greidde verkeleg å engasjere elevane!