Fjelldag

Ørsta vgs har idag hatt fjelldag til Dinglavatnet og Melshornet

Aktivitetsdag

Idag har det vore aktivitetsdag for alle elevane ved Ørsta vidaregåande skule.

SKULESTART

Mandag 18. august 2014 ved Ørsta vidaregåande skule.
Alle elevar møter opp kl. 09.00 på Kulturhuset i Ørsta.

Aktivitetsdag for Ørsta vgs. 16. juni 2014

Idag har det vore aktivitetsdag for elevane ved Ørsta vidaregåande skule. Nokre av elevane har vore på Brekkeheida, andre deltok i fotballturneringa. Elevane på Kokk og servitør sørga for lunsj til alle og dagen vart avslutta med klassekonkurranse i tautrekking. Med andre ord ein flott dag.

Blomsterelevar på studietur

Oline Gjersdal og Ines Selimovic, 2BLA, var i byrjinga av mai på studietur til Nederland.

Reisebrev frå kokkelevane i Spania

Elevane på linja Kokk og servitør er på utplassering i Spania og har sendt reisebrev frå opphaldet sitt.

Barne- og ungdomsarbeidarar på praksis i Spania

Vi er seks jenter som er i Spania og har praksis. Vi går vg2 barne- og ungdomsarbeidar fag ved Ørsta vidaregåande skule. Gjennom internasjonaliserings-prosjekt ved skulen vår er vi så heldige at vi får ha tre veker praksis ved Den Norske skulen i Rojales og i den norske Costa Blanca barnehage i Alfaz del Pi.

Spania

Laurdag 26april reiste nokre av elevane frå barne-og ungdomsarbeidarfag, byggteknikk, restaurant og matfag & helsefagarbeidar til Spania, og er no i full sving i praksisen sin

Nordisk gjestebod

Torsdag arrangerte kokkelevane Nordisk gjestebod i restauranten. Det var ope for store og små å kome smake mat frå alle dei nordiske landa. Dette er eit samarbeid Restaurant og matfag. Kokk og servitør har med Foreningen Norden.

Næringslivskonferansen i Ørsta

I dag hadde eg gleden av å delta på årets næringslivskonferanse i Ørsta. Det var påfyll på mange plan.