Endring i skuleskyssen frå Ørsta kl 15:20 - Melding frå Nettbuss

På grunn av endra vognløp har ein styrka tilbudet frå Ørsta kl. 15:20. Heretter vil Nettbuss køyre denne ruta med 2 bussar.

Vaksinasjon

Vår nye helsesøster Elin Nygjerde kjem og skal vaksinere elevar den 5. mars.

Kurs i glutenfritt bakverk!

Fredag 30 januar hadde Ørsta vgs og Ørsta ungdomsskule eit samarbeidsprosjekt med tema: glutenfritt bakverk. Materialet var koordinert av Hjørdis Almelid Vikenes frå Ørsta ungdomsskule, som saman med Gerd Tennøy hadde kurs i gode glutenfrie bakeoppskrifter.

Søking til vidaregåande opplæring skuleåret 2015/2016

Alle som skal søke skuleplass i vidaregåande opplæring må gjere dette på nettstaden vigo.no. Du må bruke MinID for å logge deg inn på vigo. MinID kan også brukast til andre offentlege elektroniske tenester, m.a. søking om stipend/lån hos Lånekassen, søking om frikort/skattekort hos skatteetaten eller melding om flytting til folkeregisteret.

Informasjon om studietilbod ved Ørsta vidaregåande skule

Tysdag 13.januar kl 18, blir det informasjonsmøte for foreldre og føresette til 10 klassingar.

Vaksinasjon mot smittsam hjernehinnebetennelse

Helsesøstra anbefaler alle elevane på vidaregåande om å vaksinere seg om mot meningokokk A+C+W+y sjukdom.

Flott artikkel i Møre-Nytt

Elevane ved restaurant- og matfag hadde i førre veke stand i gågata i Ørsta. Her vart det mogleg å kjøpe julekaker, heimbakst,  få smaksprøver og ikkje minst ein gor dose med julestemning.

Artikkelen i Møre-Nytt finn de her

Julestemning i gågata i Ørsta

Elevane frå restaurant- og matafag, samt kokk og servitør, lagar julestemning i gågata den 11 og 12 desember.

Juletallerken for Ørsta Røde Kors

Restaurant og matfag utfører prosjekt juletallerken

Julebord for føresette på restaurant og matfag

17.desember kunne julestemte elevar ved restaurant og matfag, kokk og servitør invitere føresette til ei lita kulinarisk julebord oppleving.