Informasjon om skuleprogrammet VIP

Veiledning og informasjon om psykisk helse i veke 43 og invitasjon til foreldremøte onsdag, 24.10.2018 klokka 18.00.

Karrieredagane 2018!

Onsdag 26. og torsdag 27. September var mange elevar både frå vidaregåande skule og frå tiande klasser rundt om i området samla ved Høgskulen i Volda og i Voldahallen for å delta på Karrieredagane 2018.

Konstituert assisterande rektor

Konstituert assisterande rektor - Ørsta vidaregåande skule

Orienteringsmøte for VG1 og VG2-elevane sine foreldre/føresette

Skulen vil med dette invitere foreldre/føresette til VG1-elevar og VG2-elevar til orienteringsmøte for dette skuleåret.

Registrer deg her!

Alle elevar må registrere seg ved oppstart.

Det kan du gjere i dette skjemaet her.

Fyll ut og lever skjemaet så snart du veit kva klasse du tilhøyrer og innan 01. September 2018.

No kan du søkje om skuleskyss på internett!

Er du 10. klassing eller skal halde fram ved Ørsta vidaregåande skule til hausten?

Alle som har rett til fri skuleskyss må søkje via internett. På denne måten registrerar du deg for elektronisk skuleskysskort til hausten.

"Ei oppleving for livet!"

Eit reisebrev frå Costa Blanca, Spania

Ny samarbeidspartner med Ørsta vidaregåande skule

Tækniskóllinn, Reykjavik ny samarbeidspartner innom SIU Erasmus+ med Ørsta vidaregåande skule

Velkomen til opning av handverksbutikk ved Ørsta vidaregåande skule

I dei tidlegare kantinelokala på A-bygget ved Ørsta vidaregåande skule, held ein no på å ferdigstille "elev-handverksbutikken" til opning torsdag 8.februar 2018 kl. 10.00.