Registrer deg her!

Alle elevar må registrere seg ved oppstart.

Det kan du gjere i dette skjemaet her.

Fyll ut og lever skjemaet så snart du veit kva klasse du tilhøyrer og innan 01. September 2018.

No kan du søkje om skuleskyss på internett!

Er du 10. klassing eller skal halde fram ved Ørsta vidaregåande skule til hausten?

Alle som har rett til fri skuleskyss må søkje via internett. På denne måten registrerar du deg for elektronisk skuleskysskort til hausten.

"Ei oppleving for livet!"

Eit reisebrev frå Costa Blanca, Spania

Ny samarbeidspartner med Ørsta vidaregåande skule

Tækniskóllinn, Reykjavik ny samarbeidspartner innom SIU Erasmus+ med Ørsta vidaregåande skule

Velkomen til opning av handverksbutikk ved Ørsta vidaregåande skule

I dei tidlegare kantinelokala på A-bygget ved Ørsta vidaregåande skule, held ein no på å ferdigstille "elev-handverksbutikken" til opning torsdag 8.februar 2018 kl. 10.00.

Miljøtiltak for elevar på Ørsta vidaregåande skule

Miljøtiltaket er for alle elevane ved skulen, og særskilt for hybelbuarar og fleirspråklege elevar. Laila Mo og Rune Homlong har hovudansvaret. Miljøtiltaket skal vere kvar torsdag til og med 14.des.frå 13.30-15.30

Ei veke med fokus på tankar og kjensler

Ørsta vidaregåande skule arrangerte i førre veke VIP-veke for 7. året på rad.

Søk om stipend før 15. November

Husk å søkje om stipend

Søk innan 15. november viss du vil ha støtte frå Lånekassen for haustsemesteret 2017. Her ser du kor mykje du kan få.

Foreldremøte onsdag 6.9.

Foreldremøte onsdag: for vg1 føresette kl.18:00 og for vg2 føresette kl. 19:00.