Nytt elev- og lærlingombod i Møre og Romsdal

Anita Alnes Solevåg er nytt elev- og lærlingombod. Ho er også mobbeombod for alle i vidaregåande opplæring.

Undervisningsevalueringa 2018

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-19

Hospitering 2018

Vi ynskjer over 250 elevar velkomne til hospitering!

Vi er svært glade for at så mange tiandeklassingar frå ungdomsskulane på Søre Sunnmøre vel å hospitere ved dei ulike programområda våre i veke 47, 19. - 23. november 2018!

Innovasjonscamp 2018

I morgon, onsdag 31.oktober, vert det for fyrste gong arrangert innovasjonscamp i samarbeid med Ungt Entrepenørskap ved skulen vår. Campen er for alle VG2-elevane. Dagen vil i tillegg til å gi elevane opplæring i entreprenørskap, vere fagdag i norsk og samfunnsfag.

Informasjon om Elevundersøkinga

Informasjon til foreldre og føresette om Elevundersøkinga

Informasjon om skuleprogrammet VIP

Veiledning og informasjon om psykisk helse i veke 43 og invitasjon til foreldremøte onsdag, 24.10.2018 klokka 18.00.

Karrieredagane 2018!

Onsdag 26. og torsdag 27. September var mange elevar både frå vidaregåande skule og frå tiande klasser rundt om i området samla ved Høgskulen i Volda og i Voldahallen for å delta på Karrieredagane 2018.

Konstituert assisterande rektor

Konstituert assisterande rektor - Ørsta vidaregåande skule

Orienteringsmøte for VG1 og VG2-elevane sine foreldre/føresette

Skulen vil med dette invitere foreldre/føresette til VG1-elevar og VG2-elevar til orienteringsmøte for dette skuleåret.

Registrer deg her!

Alle elevar må registrere seg ved oppstart.

Det kan du gjere i dette skjemaet her.

Fyll ut og lever skjemaet så snart du veit kva klasse du tilhøyrer og innan 01. September 2018.