Informasjon om elevundersøking

I veke 43 og 44 blir den årlege elevundersøkinga avholdt for alle klasser ved Ørsta vidaregåande skule.

Sjå vedlegg i menyen som heiter dokument til høgre for meir informasjon om undersøkinga.

Informasjon om skuleprogrammet VIP

Rettleiing og informasjon om psykisk helse i veke 43

Informasjon om skuleskyss

Viktig informasjon om skulekyss

Karrieredagane 2019

Det er no duka for karrieredagane 2019, og 10. klassingar frå heile Søre Sunnmøre er inviterte til å delta.

Arrangementer finn stad på Høgskulen i Volda ved Berte Kanutte-bygget og ved Volda idrettshall 25.-26.september 2019.

Tilbod om vaksine mot smittsam hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet tilrår at ungdom i alderen 16–19 år, vaksinerer seg mot meningokokksjukdom (smittsam hjernehinnebetennelse). Tilrådinga gjeld òg yngre og eldre ungdomar.
Helsesjukeplaiar på skulen tilbyr no ei kombinasjonsvaksine (Nimerix) som vernar mot alle dei fire gruppene av meningokokkbakteriar.
På lik linje med andre vaksinar som ikkje blir tilbydde i barnevaksinasjonsprogrammet, må vaksinen betalast av kvar enkelt. Nimenrix kostar kr 500 per dose, og må betalast kontant ved vaksinering.
Sidan vaksinen må bestillast inn særskilt, må helsesjukepleiar ha bindande melding frå dei som vil ha vaksinen.
Alle 1. klassingar vil få utdelt eit informasjonsskriv med ein påmeldingsdel, av kontaktlærar.
Dei 2. og 3. klassingane som ikkje allereie har tatt vaksine, kan hente informasjonsskriv med påmeldingsdel ved ekspedisjonen.
Påmelding til vaksinasjon leverer de inn til ekspedisjonen innan 26. september 2019. For elevar under 18 år, må påmeldingsdelen vere underskriven av føresette.
Dato og klokkeslett for vaksinering, kjem seinare.

Hadde du ikkje høve til å vere på VG1- og VG2-infomøtet førre veke?

Du finn presentasjonane frå møta på høgre side under dokument.

Informasjon om skuleskyss til Volda

Det er sett opp ein ekstra skulebuss til Volda ved skuleslutt.
Denne går frå rutebilstasjonen. Dette betyr at de som skal til Volda tek bussen som står på rutebilstasjonen, og de som skal til Ulstein, Herøy, Hareid og Sande tek bussen som står ved skulen.

Skulevalet 2019

I samband med kommune- og fylkestingsvalet 2019 er det arrangert skuleval samt debatt for elevane ved Ørsta vidaregåande skule. Trykk på for å forstørre resultatet.

Orienteringsmøte for føresette

Det blir haldt orienteringsmøte for føresette til elevar på VG1 og VG2, onsdag 04. september 2019.

Viktig informasjon om skuleskyss

Her kjem viktig informasjon frå fylket om skuleskysskort for alle elevar, både tidlegare og komande.