Frå venstre; Jørgen, Helena, Kristoffer, Benedicte og Arnfinn

Elevrådet

Nytt elevråd skuleåret 2016/2017

Det nye elevrådet ved Ørsta vidaregåande skule er på plass. Mange flotte ungdommar er vald inn i det nye elevrådet, heile 25, i tillegg til vara.

Elevrådstyret blei vald tysdag, 18.10.2016.

I elevrådsstyret sit det i alt fem elevar.

Leiar: Benedicte-Marie Måen, tlf: 47 99 45 95

Nestleiar: Kristoffer Kvamme, tlf: 97 89 22 38

Økonomileiar: Jørgen Farkvam Mortveit, tlf: 94 03 54 83

Informasjonsleiar: Arnfinn Berg-Sæther, tlf: 48 04 25 66

Vara: Helena Vartdal, tlf: 41 39 51 89

Allereie kommande helg er det duka for årets første elevforsamling, som Elevorganisasjonen i Møre og Romsdal arrangerar. Arrangementet vil gå av stabelen på Sunndal vidaregåande skule i Sunndalsøra, og to av våre representantar i elevrådet vil reise avgarde. Håpar det blir ei innhaldsrik og lærande helg for våre elevar!

Har du noko på hjartet du som elev vil formidle, ta kontakt med elevrådet, dei er her for å representere akkurat DEG som elev. Dei står klare til å ta i mot dine tankar og meiningar. Bruk elevrådet!

Elevrådskontakt ved skulen vil vere Ann Kristin Eikrem, som representarar administrasjon, i tillegg til rektor Roger Fylling og administrasjonsleiar Eldar Lund.

Har ein spørsmål til skulen angåande elevrådet, kan ein ta kontakt med Ann Kristin.

Lukke til med eit spennande og lærerikt år for alle i elevrådet!